Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2011 23:25 - Обръщение на пастор Корей Ерман към Църквата в България!
Автор: kpmn Категория: Други   
Прочетен: 991 Коментари: 0 Гласове:
1



Бог ме изпрати в България и ми показа, че идва нов сезон за вашата нация. В началото на 90-те години е бил сезонът на пробуждане и жетва, но поради много и различни причини, той е бил задушен.

 Чувствам в духa си, че Бог започва нов сезон. Огромна вълна ще залее България. Това ще е сезон на подготовка, съживление и издигане на нови хора, изпълнени със силата на Бога. Сезон на разпалване на църкви, които ще се върнат към първата си любов.

 Църквите трябва да спрат да си играят на политика и религиозни игри. Да спрат да гледат само собствения си интерес, но да издигнат Исус и отново да настроят фокуса си, за да се погрижат за интересите на Божието Царство и да се заемат с делата на Отец. Изпълнени с ревността и огъня за печелене на души,  да достигнат тази нация с Евангелието.

 Вярвам, че ще има разтърсване на църквите и нещата, които не са наред, ще се подредят. Всички пречки ще бъдат премахнати и Святият Дух ще бъде освободен от „кутията”, в която е държан и ще се движи свободно чрез хората, които са гладни, жадни и дързостни. Само Бог може да пробие тази задушаваща атмосфера, която виждам в духа си.

 Ако ти си пастор и Божий служител, предизвиквам те да смириш себе си пред Бог, да станеш отново гладен и жаден за Господа, да извикаш към Бог да дойде и да те докосне. Сърцето ти да бъде освежено и одързостено и да започнеш да водиш хората в Пътя. Да излезете извън стените на църковната сграда и да отидете по улиците, магистралите и пътищата, за да  достигате изгубените. Време е да превъзмогнете страха от това какво ще кажат хората. Спрете да вярвате на лъжата, че е твърде трудно в България. Хората са отчаяни и гладни, те търсят истинските неща. Протегнете се, бъдете ръцете на Исус, бъдете краката на Исус, бъдете устата на Исус! Бог иска да ви употреби. Той иска да издигне силна църква в тази нация, която ще проповядва безкомпромисно Евангелието и ще донесе освобождаване на подтиснатите, изцерение на болните и развързване на пленниците. За това служи помазанието.

 Искам да се помоля за служителите. Моля се в Името на Исус, Господи, да  ги докоснеш, така че огънят, който падна върху мен, огънят на Святия Дух, да падне върху тях, да ги докосне и освежи; да ги укрепиш и да им дадеш ново видение и нов огън. Разтърси ги с видение за Небето, за Божието Царство!

 В Името на Исус нека църквата се мобилизира за жетвата!  

 пастор Корей Ерман - Турция




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kpmn
Категория: Други
Прочетен: 55858
Постинги: 23
Коментари: 6
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол