Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2009 01:17 - Не мога да мълча!
Автор: kpmn Категория: Политика   
Прочетен: 1809 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не мога да мълча!

 

от Красимир Партовски

 

 

Наближават новите парламентарни избори и отново политическите партии и техните кандидати ще потърсят подкрепа от нас избирателите, давайки ни обещания, които не смятат да изпълнят след като бъдат избрани. Това ще се случи и тази година за пореден път. Въпросът е дали ще бъдем разумни или отново ще подкрепим корумпирани и алчни управници, които ще продължат да се интересуват само от собственото си благополучие.

 

В Библията пише да се молим за високопоставените, но това не означава винаги и за всичко да се съгласяваме с техните решения и действия и да им угодничим. Вярвам, че е време Църквата да се освободи от страха си да казва истината, независимо от това какво ще и струва. Изключително жалко е когато виждаме как църковни лидери сключват нечисти сделки с една или друга политическа партия, с цел собственото си облагодетелстване. Истина е че много от тях буквално сключват сделка с дявола, защото договорки с комунистите (БСП) означава точно това. За съжаление, в Тялото Христово в България има много лицемери и продажници.   

 

Предстоят новите парламентарни избори, но преди това първо трябва да решим дали ще продължаваме да подкрепяме тези църковни „лидери”. Не се лъжете и мамете, ако следваме водачи със старо мислене, нищо ново няма да се случи и нищо добро не ни очаква.

 

Време е за промяна в Тялото Христово, време е за нови лидери, които да водят Църквата безкомпромисно напред. Когато Църквата си е на мястото, управниците ще почитат и имат страх от Бога, а народа ще благоденства.



Тагове:   мога,   мълча,   Да,   не,


Гласувай:
0



1. flyco - ...
15.06.2009 11:59
Тия, които наричаш "високопоставени" са такива в представите ти. Те не са и не трябва да бъдат високопоставени. Те са просто служители, изпълнители, високопоставените са други. Сещаш ли се кои?
цитирай
2. haralanov - Здравейте!
15.06.2009 14:05
Те Духовниците от Светата Православна Църква освен Съюз с БСП(в Нова Загора например,отец Иван е Общински съветник от БСП)сключват и такъв Съюз и с ДПС!На последните Избори за Европарламент,двама духовнци от Рилската обител са гласували за ДПС,за ДОГАН и за Обръчите му от фирми!
цитирай
3. анонимен - Здравей!
03.07.2009 15:53
Време е все повече хора да осъзнаят своята отговорност за случващото се във България! Някой по духовен ще каже следното:''Мълчанието е злато'' да ама не, в този случай ще трябва истината да излезне, защото само тя ще ни освободи. Истината не е приятна, болезнена е но това е пътя към промяната! Трябва да си зададем въпроса на коя страна сме от към Бога или от към далаверките под масата.
Ужасно е когато църковните лидери и църквата като цяло прави компромиси,затваря очите си, продава гласът си на хора за който хич не им пука затеб и Бога, всичко е до изборите и после край на обещанията.
Парите и материялните блага не са най- важните братя и сестри, морала преди всичко, не продавайте Бога за пари както го направи Юда!
Казва се в библията че всичо скрито в тайно ще се открие на яве, компромисите нямат място във християнски ни живот, защити Бога защити себе си!
С уважение Николай Николаков
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kpmn
Категория: Други
Прочетен: 55645
Постинги: 23
Коментари: 6
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол